11. lipnja 2011.

Zahvalnice učiteljima i vjeroučiteljima na kraju nastavne godine

Draga dječice, jako je važno od malena se učiti zahvalnosti i učiti se znati i htjeti nekoga pohvaliti... Mnogi ljudi  svoje svakodnevne obveze obavljaju s puno, puno ljubavi i predanja, ali rijetko kada tko dobije za to zahvalu ili priznanje. Zato se uvijek trudite svakodnevno pohvaliti i zahvaliti posebno svojim najbližima koji itekako brinu o vama, ali i svima drugima koji vas okružuju. Ovih dana - na kraju nastavne godine - nemojte zaboraviti pohvaliti svoje drage učitelje, nastavnike iz engleskog ili nekog drugog jezika kojega ste učili, svoje vjeroučitelje i sve one druge koji su se cijelu godinu trudili naučiti vas i gradivo, ali i učiti vas kako ćete biti dobri i pošteni ljudi. Zato sam vam priredila nekoliko Zahvalnica, koje možete isprintati, upisati ime i prezime svojih učitelja, pa se svatko iz razreda na njima potpisati, te to, s puno zahvalnosti i poštovanja predati svojim učiteljima. Nimalo ne sumnjam kako bi to svakom učitelju bila najveća nagrada! Zahvalnice možete u PDF formatu preuzeti OVDJE.


A i ja se također - ovom Zahvalnicom - svim učiteljima i vjeroučiteljima duboko i iskreno zahvaljujem na njihovoj marljivosti, strpljivosti, ljubavi i predanosti prema poslu i svemu onome što su iskreno činili cijele ove godine kako bi vas, draga dječice, puno toga naučili, a istovremeno nama roditeljima neizmjerno puno pomogli u našim nastojanjima oko vašeg odgoja i obrazovanja. Dragi učitelji i vjeroučitelji - od srca vam HVALA!


A posebnu zahvalu ovim putem želim iskazati trima izvrsnim učiteljicama Osnovne škole "Vladimir Nazor" iz Čepina - učiteljicama moje Lorene i njenog 1.A razreda, koje svojom kvalitetom, marljivošću i kreativnošću obogaćuju mnoge - i djecu i roditelje.

To su:
učiteljica - Zlata Hosu,
nastavnica engleskog jezika - Lidija Šaravanja i
vjeroučiteljica - Mirjana Karatović

Uz ove Zahvalnice, najljepša im hvala na svemu!




SMG