10. veljače 2012.

Izrada maski za Sportski karneval

Draga dječice, učenici posebnih odjela OŠ "Vladimir Nazor" iz Đakova, zajedno sa svojim učiteljicama Sanjom Vidović, Marom Horvatović i Anitom Mišković,  nam šalju još jedne zanimljive upute kako napraviti maske, a ovoga su ih puta pripremali za Sportski karneval, projekt koji će se u njihovoj školi održati 21. veljače 2012. Na prvim fotografijama možete vidjeti kako su maske ispale, a ispod njih pročitajte što nam vrijedne učiteljice pišu i pogledajte fotografije marljivih malih kreativaca... Puno im svima hvala na poslanome, a više radova koje su nam ranije poslali možete pronaći OVDJE.


    
"Pitat ćete se što je to sportski karneval. U našoj školi održava se maskenbal 21.02.2012., s temom SPORTSKI KARNEVAL, a to je ujedno i veliki projekt naše škole. Svaki razred mora odabrati sport koji će predstaviti na što zanimljiviji način kroz scenski prikaz, plakat, prezentaciju ili natjecanje.

     Na satu razrednika učenici se dogovaraju s razrednikom o tome koji će sport odabrati te ga predstaviti. Naravno ti dogovori započinju od početka školske godine, a sada su u punom zamahu izrade rekvizita. Idući tjedan stručna komisija obilazi razrede na SR i odabire prikaz koji će biti prikazan u dvorani pred roditeljima. Mora biti sve zadovoljeno unutar kriterija koje je postavila komisija. Rekvizite za određeni sport izrađujemo od otpadnog materijala.

     Posebni odjeli odlučili su se za nogomet i to svi od 1. do 8. razreda. Mi smo izrađivali dresove, loptu, golove, zviždaljku... Učiteljice su smišljale kako ćemo to predstaviti. Pokazat ćemo Vam jedan dio izrade dresova, a više od svega toga vidjet ćete i na stranicama naše škole http://os-vnazor-dj.skole.hr/.

     Za dresove su nam bile potrebne kutije od kojih smo skrojili oblik dresa. Nakon toga smo ga oblijepili starim bijelim papirnim stolnjakom. Učenici su zatim izrezivali crvene kvadrate i lijepili. Gotovi uradak vidite na nama.

Iz OŠ“Vladimir Nazor“Đakovo javlja se nogometna ekipa posebnih odjela uz svoje trenere Anitu Mišković, Maru Horvatović i Sanju Vidović. Do novog javljanja lijep pozdrav."