3. prosinca 2011.

Napravimo zajedno "Božićnu knjigu Zlatne djece"

Došašće i Božić su vrijeme kada su kreativnost i maštovitost posebno izraženi, pa mnogi u obiteljima, vrtićima, školama, župama, raznim radionicama i sl. stvaraju uistinu prava mala umjetnička djela... Sigurna sam kako je najveći broj vas koji redovito posjećujete Zlatnu djecu upravo takvih... Mnogi od vas mi se javljate i šaljete svoje razne vrlo vrijedne priloge i fotografije, koje uvijek objavljujem (ovdje ili na Facebook stranici) s dubokom radošću i iskrenom zahvalnošću. Potaknuta tom vašom velikodušnošću i kreativnošću, došla sam na ideju da vas sve koji ste zainteresirani pozovem da mi te priloge (radne listove, panoe, kreativne radove, priče, pjesme, crteže, recepte za kolače i sve što vam padne na pamet) pošaljete, a ja ću ih onda ujediniti u "Božićnu knjigu Zlatne djece", koja će biti izdana u elektronskom obliku, a možda i u tiskanom.

Ako vam se ideja sviđa i želite se uključiti u ovaj projekt, molim vas da mi uvijek uz ono što šaljete napišete tko je to radio (naravno, i fotografija je dobrodošla, ali nije nužna), te nekoliko riječi popratnog teksta koji bi se uz priloge mogao uvrstiti u knjigu. Također vas molim da, ako je riječ o nekakvim kreativnim i sličnim idejama, pošaljete i fotografiran tijek izrade, kako bi kao takva knjiga mogla biti ne samo estetski vrijedna, nego i korisna.

Jedini uvjet koji ja postavljam je da ono što pošaljete tematski bude vezano uz Advent, Božić i Novu godinu i da svoje priloge pošaljete najkasnije do 15. prosinca, a sve drugo ostavljam vama na volju... (Preporučam da mi, ako je to moguće, priloge i fotografije šaljete u Wordu, ali samo ako je to i vama zgodno...)

I, naravno, unaprijed vam svima hvala koji ćete poslati svoje, nimalo ne sumnjam, iznimno vrijedne priloge i fotografije...