7. travnja 2011.

Nastavni materijali Sandre Vuk

Donosim vam veliki izbor raznih nastavnih materijala za prvi razred osnovne škole, a njih je sve izradila i poslala iznimno vrijedna i svom poslu predana učiteljica Sandra Vuk. Sandra je trenutno učiteljica 1.B razreda O.Š. "August Šenoa" u Zagrebu, a više o njima i onome što rade možete vidjeti na njihovoj veoma lijepoj i kreativnoj razrednoj stranici, kao i u ovom predivnom albumu koji zorno svjedoči o maštovitosti učenika i njihovih učiteljica.

Osim što svakodnevno svojim bogatim materijalima nastoji učiniti konkretnu nastavu unutar svoga razreda kvalitetnom i zanimljivom, Sandra je vrlo aktivna i u raznim drugim područjima. Tako npr. na Forumu razredne nastave svakodnevno vrlo kvalitetno i motivirajuće raspravlja o aktualnim temama vezanim uz razrednu nastavu, ali još više njegovoj kvaliteti pridonosi objavljivanjem raznolikih vlastitih radnih listića, prezentacija, priča i mnoštvom drugih korisnih materijala i poveznica.  

Posebno treba istaknuti kako je Sandra objavila veliki broj svojih nastavnih materijala od prvog do četvrtog razreda osnovne škole unutar Zbirke nastavnih materijala razredne nastave hrvatskih učitelja i učiteljica, a pri tome se nije potpisivala punim imenom i prezimenom, nego samozatajno samo sa "Sanny 1402". Također, treba istaknuti kako je ona i dopredsjednica Udruge hrvatskih učitelja razredne nastave "Zvono", koja održava Zbirku.

Sandri se najljepše zahvaljujem na poslanim materijalima, a vama preporučujem da na ovoj poveznici potražite  još znatno veći izbor njenih nastavnih materijala za prvi razred, gdje redovito objavljuje ono što svakodnevno priprema za prvašiće. Ovdje niže su neki od tih materijala, pretvoreni u PDF i, zbog tehničkih ograničenja, posloženi po predmetima i abecedi, dok su na izvornoj stranici sortirani po datumu objavljivanja i spremljeni u različitim formatima.

HRVATSKI JEZIK


MATEMATIKA


PRIRODA


OSTALO