12. siječnja 2011.

Papirnate igračke Nene Ferenčine

Predstavljam vam vrlo lijepe i maštovite igračke od papira koje je izradila Snježana (Nena) Ferenčina, rodom Zagrepčanka, a sada sa svojom malom obitelji - suprugom i trogodišnjom kćerkicom Kalom, nastanjena u blizini Velike Gorice. Za sebe kaže kako joj obiteljski život čini posebno zadovoljstvo, a uz to iznimno voli cvijeće, knjige, igračke od papira i sve što je obilježeno predznakom "kreativno". Kad god uhvati vremena, smišlja i pravi igračke, bilo svojoj mezimici, bilo drugoj dječici, a nešto je od toga poslala i na adresu Zlatne djece. Na tome joj najljepše zahvaljujem!

Evo najprije prekrasne i do detalja razrađene kućice za lutkicu, koju je Nena napravila svojoj nećakinji, kako bi u nju mogla smjestiti svoje Barbike i Winxice... Sigurna sam da joj na njoj zavide sve curice!  Kliknite na slike i pogledajte kakve se tu sve prekrasne sitnice kriju...
A evo i jedne "rođendanske torte na kat" od kartona, koju je Nena napravila za Kalin treći rođendan... U njoj su bili skriveni slatkiši, baloni i razne druge "slavljeničke sitnice" koje su itekako ugodno iznenadile sve Kaline vrtićke prijatelje... A koga ne bi! Svaka čast na ideji i svaka čast na tako lijepo napravljenoj "torti"!  
Koliko je Nena umješna u pravljenju papirnatih igračkica, svakako se vidi i iz ovog predivnog dvorca koji bi, sigurna sam, zadovoljio kriterije svake princeze...


A evo, za kraj, još nekoliko veoma lijepih papirnatih (i drvenih) igračkica! Neni još jednom najljepše hvala i nadam se da će, kada nešto novo napravi, opet to poslati na adresu Zlatne djece, a ja ću to s velikim zadovoljstvom objaviti!