10. siječnja 2011.

Nagradna igra Pelenuške Cakes (torte od pelena)

Pelenuška Cakes (torte od pelena) je jučer osnovana Facebook stranica, a njena voditeljica - Danijela Mendaš - koja pravi vrlo maštovite kombinacije od pelena, o čemu više možete vidjeti OVDJE, danas vas poziva da sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj će vas nagraditi s dvije nagrade: Low budget torta od pelena, kao glavna nagrada, te okvir za slike od CD kutija, kao utješna nagrada. Evo kako one izgledaju:


U Low budget torti se nalaze 30 Pampers pelena (vel. 2.), 3 jednokratna podloška za previjanje, stalak za kuhinjski pribor, te Becutan krema, a cijeli je paket izvrstan i koristan poklon za krštenje, babinje i druge prigode. Okviri se izrađuju od rabljenih CD kutija, na koje se lijepe slamčice i drveni ukrasi, što izgleda vrlo efektno, a onaj tko osvoji tu nagradu sam će odabrati jedan od gornjih okvira.

Nagradna igra traje do petka (14. siječnja 2011.) do 20 sati,
a svi koji žele u njoj sudjelovati mogu to učiniti na dva načina:

1. Navesti što sve sadrži paket Bogata trokatnica
(odgovore možete potražiti OVDJE, među slikama, ili na stranici Pelenuška Cakes (torte od pelena)

ili 

2. Poslati dječji rad (sliku ili pjesmu)
koji će potom biti proslijeđeni na Međunarodni-poetsko kreativni natječaj, o čemu možete više vidjeti OVDJE. Rad mogu poslati roditelji, staratelji, učitelji i svi drugi koji imaju sličnu odgovornost za dijete... 

Svoje odgovore i dječje radove, s naznakom "Za nagradnu igru", možete poslati na adresu: zlatna.djeca@gmail.com (a možete, ako vam je to zgodnije, odgovore navoditi i na Facebook stranici Zlatna djeca, ispod objave poveznice na ovaj post).

Imena izvučenih dobitnika, ako sve prođe kako se planira, bit će objavljena u petak, 14. siječnja 2011. god. oko 21 sat, i to kao dodatak ovom tekstu, te na Facebook stranicama Pelenuška Cakes i Zlatna djeca

Sretno svima koji će sudjelovati, a Danijeli veliko hvala!
__________________________

Izvučeni dobitnici:

1. nagrada: IRENA CAGLEVIĆ

2. nagrada: MAJA IVANIŠEVIĆ-RAJIĆ