26. studenoga 2010.

Moj adventski kalendar za 2010. god.

Draga dječice, uskoro započinje vrijeme posebne priprave za Božić, koje nazivamo Došašće ili Advent, a traje četiri tjedna (4 nedjelje)... U tom vremenu, kao znak radosnog i budnog iščekivanja Krista, posebno nastojimo činiti dobra djela, odlaziti na zornice i biti "prava djeca Božja"... Kako bih vas u tome još više pataknula i učvrstila, pripremila sam vam Adventski kalendar za sve dane Došašća za 2010. god. (od 28. 11. do 24. 12.), u kojemu možete npr. označavati jeste li tog dana uistinu više činili dobroga ili lošega, a na kraju zbrojiti i vidjeti kako ste dočekali blagdan Isusova rođenja. Ili npr. u njega možete bilježiti jeste li toga dana išli na zornicu ili ne, i sl.
Isprintajte gornji kalendar i u njega upisujte + i -, ili neke druge znakove koje odaberete, a na kraju, kod Božića, zbrojite... (Ni malo ne sumnjam kako će više biti onih "lijepih znakova", te da ćete tako ne samo s radošću, nego i s ponosom proslaviti ovaj krasan blagdan duboke poruke...)

A možete i printati Kalendar po danima, pa u predviđena polja svakodnevno nacrtati ili napisati kako je protekao taj dan, a sve papire oblikovati u jednu "knjigu"... (Kalendar možete u PDF formatu preuzeti ovdje: Moj adventski kalendar.)